Atractiile turistice ale judetului Timis, promovate la Targul International de la Belgrad. „De la turism in oras, la un turism al experientelor in judet: Discover Timis”

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului (APDT) in judetul Timis, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, va participa, in perioada 24-27 martie 2022, la Targul de turism Sajam Turisma de la Belgrad, Republica Serbia. In standul Romaniei, Asociatia de Turism Timis va avea un desk prin intermediul caruia va promova cele mai importante destinatii din judet si experientele aferente acestora.


“Discover Timis” este laitmotivul activitatilor de promovare din stand si – alaturi de materialele tiparite in limba sarba precum Programul evenimentelor de cultura gastronomica Banat Brunch 2022 –  Asociatia de Turism Timis va oferi celor interesati de judetul nostru o serie de informatii privind posibilitati de petrecere a timpului liber  in afara Timisoarei: trasee de cicloturism, plimbari cu catamaranul pe lacul Surduc, drumetii sau experiente precum Mic dejun la Margina. Sub tema promovarii din acest an – „De la turism in oras, la un turism al experientelor in judet: Discover Timis” – asociatia isi propune sa ofere vizitatorilor din tara vecina motive pentru a-si prelungi sederea in judet, de a creste numarul noptilor de cazare in destinatia noastra pentru a vizita satele din Banatul romanesc si de a experimenta tot ceea ce ofera ele si nu numai.

In premiera, Asociatia de Turism Timis va face si o campanie de promovare turistica in Republica Serbia prin intermediul materialelor de tip outdoor, un banner de 8/3m  fiind amplasat  timp de o luna in Capitala Serbiei.

Alaturi de acestea, la targul de turism, APDT Timis va organiza sambata, 26 martie, o sesiune de prezentare a destinatiei in cadrul careia agentiile de turism din Republica Serbia vor putea participa la o degustare de vinuri din podgoriile timisene si vor putea servi produse gastronomice traditionale pregatite de tanti Emilia Popa de la Margina.

La desk-ul Asociatiei de Turism Timis, cei interesati vor avea la dispozitie ochelari VR pentru a putea descoperi judetul prin intermediul Tururilor virtuale – Jimbolia, orasul celor sase muzee, Turul Bisericilor de lemn si Frumuseti naturale in Tara Fagetului si vor primi informatii despre evenimentele culturale din judet si cele referitoare la anul 2023, cand Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii.

De asemenea, Turism Timis va mai oferi informatii despre zborurile internationale operate pe Aeroportul International Timisoara, despre strandurile termale din judet si alte experiente menite sa ii retina in destinatie pe vizitatorii sarbi ai orasului Timisoara. (Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timis)

Leave a Reply