Cei mai importanti operatori de turism din vestul tarii, intalnire de lucru cu directorul Aeroportului International Timisoara. Destinatia Antalya, 8 curse pe saptamana, Hurgada, “doar” cinci

Conducerea Aeroportului International Timisoara Traian Vuia a organizat, astazi, o intalnire de lucru cu reprezentanti ai celor mai importanti operatori din turism din regiunea de vest a tarii, tour-operatori, agentii de turism, reprezentanti ai institutiilor de specialitate. Pentru ca anul acesta se anunta un numar record de curse charter de vacanta, organizarea trebuie sa fie pe masura, astfel ca toata lumea sa ramana cu impresii si amintiri placute la finalul sezonului estival.


”De-o parte si de alta am venit cu idei si propuneri, pentru ca interesul tuturor este sa avem o colaborare buna si sa facem lucrurile sa functioneze cat mai bine si mai eficient. Ne bazam pe o comunicare transparenta si deschisa, care sa aiba beneficii pentru toti cei care vor opta sa zboare din Timisoara spre destinatiile preferate de vacanta. Mizam pe experienta si privim cu optimism spre vara care se anunta foarte efervescenta din punctul de vedere al numarului de zboruri charter catre Grecia, Egipt, Turcia, Tunisia, Bulgaria sau Spania”, spune directorul general al AIT TV, Daniel Stamatovici.

Va reamintim ca oferta de curse charter de vacanta, cu plecare de pe Aeroportului International Timisoara, este cea mai variata si mai bogata din istoria aerogarii si include 13 destinatii din 6 tari si un record de zboruri – 540 – care vor fi puse in vanzare de catre diversi tour operatori.

Sharm El Sheikh, din Egipt, va fi o destinatie in premiera absoluta pentru aeroportul din Timisoara, iar Grecia va fi destinatia cu cel mai mare numar de curse, 192, catre destinatiile Creta, Zakynthos, Rodos, Corfu, Lefkada, Skiathos si Kefalonia. Zborurile vor fi operate de la inceputul lunii iunie, Creta si Zakynthos avand cate trei curse programate pe saptamana, in varf de sezon, in timp ce celelalte vor avea doar doua zboruri sau unul singur.

Egipt si Turcia vor fi, de asemenea, tari foarte frectentabile pentru turistii din Banat, 161 de zboruri fiind programate spre Hurgada si Sharm El Sheikh, din martie si aprilie, si 139 catre Antalya, din luna mai. Practic, in timp ce Hurgada va avea cinci curse charter pe saptamana, Antalya va detine recordul sezonului estival din acest an, cu nu mai putin de opt curse pe saptamana.

Luna iunie va aduce si curse catre Tunisia, Bulgaria, Spania, destinatiile finale fiind Hammamet, Varna si Palma de Mallorca. Zborurile catre aceste orase de vacanta vor fi cate unul pe saptamana. (Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara – Biroul de Comunicare)

Leave a Reply