Forte noi la unitatile de parchet din Timis. CSM a aprobat transferul unor procurori din Hunedoara si Arad

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a solutionat, in sedinta de ieri, cererile formulate de 10 procurori din alte zone ale tarii, care au solicitat transferul la unitati de parchet de pe raza Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara.


In urma debaterilor si supunerii la vot, patru dintre acestea au fost aprobate, cinci au fost respinse, iar una a ramas fara obiect. Astfel, incepand cu data de 01.05.2022, procurorul Tomoiu Cristian Ion, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, va activa la Parchetul depe langa Tribunalul Timis, procurorul Petrisor Vlad Lucian, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad, va primi un birou la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, procuroarea Curici Seia Iasmina, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Deta, va fi transferata la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, iar procurorul Puf Ciprian Olivian va fi avansat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Cererile procurorilor Cercega Lidia Claudia, Stroescu Dyana Sorina, Chis Alexandra Paula, Meszar Alexandru Voicu si Ilca Diana Andreea au fost respinse. Primii trei au solicitat transferul la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, iar ceilalti doi la Arad si Gurahont.

Cererea procuroarei Povaliceanu Cristina, care a solicitat transferul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis sau la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara a ramas fara obiect.

In aceeasi sedinta, Sectia pentru procurori a CSM a hotarat prelungirea delegarii in functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara a Laviniei Rus, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, pentru o perioada de 6 luni, incepand cu data de 01.04.2022. (G.I.)

Leave a Reply