Fostul rugbyst Dan Dinu conduce cu 1-0 in meciul cu Dominic Fritz. Primarul Timisoarei, obligat sa plateasca daune de 40.000 de lei pentru inchiderea abuziva a Berariei 700

Fostul rugbyst Dan Dinu, patronul firmei Del Corso Family SRL Timisoara, a confirmat calculul hartiei si a repurtat o frumoasa victorie in meciul cu Primaria Timisoara si cu primarul Dominic Fritz.


Instanta de Contencios Administrativ si Fiscal de la Tribunalul Timis a stabilit ca decizia edilului Dominic Fritz, din 04.10.2021, de a suspenda activitatea Berariei 700 pentru o perioada de 14 zile, sub pretextul ca “s-a dat muzica prea tare”, a fost cat se poate de abuziva si ca trebuie sa-l despagubeasca pe fostul finantator al echipei de rugby a Timisoarei.

„Admite in parte actiunea. Dispune anularea dispozitiei nr. 1687/04.10.2021 emisa de Municipiul Timisoara prin Primar. Obliga paratii in solidar la plata catre reclamanta a despagubirilor constand in suma de 23.567,55 lei reprezentand contravaloarea chiriei si suma de 16.355 lei reprezentand contravaloarea somajului tehnic, achitate de reclamanta pe perioada suspendarii activitatii. Respinge in rest actiunea. Obliga paratii la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 350 lei. Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare”, se mentioneaza in Hotararea 290/2022 pronuntata, ieri, de Tribunalul Timis.

In cazul in care primarul Dominic Fritz si ceilalti parati – Municipiul Timisoara prin primar, Primarul Municipiului Timisoara si Caius Suli -, finala acestui meci al orgoliilor edilitare se va disputa pe terenul Curtii de Apel Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply