Un soldat rus si-a vandut tancul cu 10.000 de dolari si a plecat acasa! Tranzactia, incheiata in urma unui apel telefonic catre fortele ucrainene

Ucrainenii sustin ca soldatii rusi sunt tot mai dezorientati si sunt tentati sa isi cedeze tancurile si armamentul, contra unor sume de bani si cetatenie ucraineana. Astfel, zilele trecute, un militar rus si-ar fi predat tancul ucrainenilor pentru o recompensa de 10.000 de dolari, sustine un oficial al Ministerului de Interne din Ucraina.


Consilierul Victor Andrusiv, de la Ministerul de Interne din Ucraina, sustine ca un militar rus si-ar fi predat tancul pentru 10.000 de dolari. Oficialul face o relatare detaliata pe Facebook despre soldatul rus, sub titlul ”Rusii renunta!”.

Potrivit oficialului, fortele ucrainene ar fi primit un apel de la un barbat pe care l-a numit ”Misha”, aparent un termen colocvial pentru soldatii rusi folosit de ucraineni. Militarul rus ar fi fost singurul ramas din echipajul tancului, iar restul ar fi dezertat si ar fi plecat spre casa. Inainte de intalnirea cu soldatul rus, ucrainenii au trimis o drona pentru a verifica zona, sa nu cada in vreo capcana a rusilor.

BREAKING: Ukraine announces that a Russian soldier has turned his military tank over to the Ukrainians in exchange for $10,000 and the ability to apply for citizenship — most tanks cost millions of dollars to produce. RT IF YOU THINK MORE RUSSIANS SHOULD SELL THEIR TANKS!

— Occupy Democrats (@OccupyDemocrats) March 22, 2022

„Nu a vazut rostul razboiului. Nu am putut sa ne intoarcem acasa, deoarece comandantul a spus ca va trage in noi”, ar fi declarat soldatul. Militarul le-ar mai fi zis ca ”aproape nu a mai ramas mancare”, iar ”conducerea militara este haotica si practic absenta”.

This is Misha. Misha is from Russia. Misha surrendered and handed his tank over to the Ukrainians. Be more like Misha. pic.twitter.com/XIrbmwvYGn

— Grognard ???????? ? (@Lochlannach101) March 22, 2022 (I.P.)

Leave a Reply