FLAGRANT. Chirurg de la Institutul Fundeni, retinut pentru luare de mita! A cerut peste 9.000 lei de la o pacienta ca sa o opereze

Un medic de la Institutul Clinic Fundeni a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a primit spaga de la o pacienta bolnava de cancer pentru o interventie chirurgicala. Este vorba despre Karim Maher, care, ieri, a fost saltat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce a primit de la o pacienta suma de 6.000 de lei.


Din probele administrate pana in prezent au rezultat urmatoarele: la data de 03.03.2022 inculpatul, medic in cadrul Institutului Oncologic Bucuresti, a pretins suma de 9.500 lei, cuantum pe care l-a redus apoi la suma de 6.000 lei, pentru a realiza o interventie chirurgicala in cadrul unitatii medicale mentionate, suma pe care a primit-o de la martora denuntatoare la data de 24.03.2022.

In cursul acestei zile, Karim Maher va fi prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti in vederea luarii masurii arestarii preventive a inculpatului pe o durata de 30 de zile.

Cercetarile sunt efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Nationala Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov. (V.E.)

Leave a Reply