PE SURSE. Un angajat de la DNA Timisoara, sub presiunea latenta a unui scandal public cu tenta erotica

In plin scandal la DNA Iasi, declansat de un politist judiciarist iesit la pensie care a acuzat faptul ca birourile institutiei ar fi fost transformate in locuri pentru intretinerea de relatii intime, se profileaza un scandal cu tenta erotica si la DNA Timisoara.


Un angajat al parchetului anticoruptie din capitala Banatului ar putea deveni tinta unor dezvaluiri nepotrivite pentru imaginea sa de mare luptator impotriva coruptilor, dupa ce, intempestiv, a pus capat unei relatii pasionale cu o tanara domnisoara, mai tanara cu vreo 20 de ani.

Consolidata in timp, in ultimii trei ani, idila dintre cei doi ar fi ajuns la maturitate, la stadiul in care tanara ar fi asteptat inelul de logodna sau, in cel mai negru scenariu, o despartire din prea multa dragoste, dar in niciun caz aruncata ca pe „o pereche de pantofi”, cum ar sintetiza melodic trupa Taxi.

Orbita de furie, tanara, aflata la prima experienta de acest fel, si-a avertizat fostul iubit ca ar putea sa faca publice anumite mesaje,  siropoase si nu numai, care-i pot contura o cu totul alta imagine decat cea promovata in viata publica.

„Este mult peste ce a aratat Lucian Dolcu in episodul cu femeia insarcina de la Arad”, spun anumite surse din zona anticoruptiei morale.

Pentru a preveni un dezastru personal, angajatul DNA a luat o decizie care, spre dezamagirea sa, nu a facut decat sa puna paie pe focul unei eventuale razbunari. A sunat la locul de munca al tinerei seduse si abandonate, pentru a-i recomanda sefului acesteia sa-i dea mai mult de lucru, pentru a nu mai avea timp de urzit planuri de revansare.

Deocamdata, scandalul de la DNA Timisoara este in stare latenta, insa nu este exclus sa erupa in orice zi, tinand cont de firea vulcanica a tinerei care, desi au trecut cateva luni de la momentul despartirii, inca nu a depasit stadiul saptamanii oarbe… (V.E.)

4 thoughts on “PE SURSE. Un angajat de la DNA Timisoara, sub presiunea latenta a unui scandal public cu tenta erotica

  1. So what. Care e problema? Omul nu e insurat, nu are familie, dupa cum rezulta din articol. Asta e! Care e vina pana la urma. Sau trebuia sa se calugareasca. Pe bune, dle. Ilas, asta e articol?

  2. Avand in vedere ca institutiile publice din Timis colcaie de coruptie… da, poate ar fi cazul sa lase in locul lui un procuror mai putin libidinos si poate mai aplecat catre specificul muncii, de preferinta din MH, daca se poate.

  3. Cu siguranta, pe ziaristi nu-i intereseaza viata privata a angajatilor DNA, tocmai de aceea, banuiesc, nu au dezvaluit si numele amorezilor. Ii intereseaza imaginea unei institutii de autoritate publca, si asa foarte blamata in anumite birouri din Palatul Dicasterial. Daca mesajele vor fi aruncate in spatiul public, nu va fi erodata imaginea unei persoane, ci a intregului seviciu teritorial a DNA

  4. Ce poate sa fie mai urât decat amenintarile “marelui procuror” Lucian Dolcu? Acolo i. Plus femeia era maritata si gravidă! Iar mizerabilul era cu sigla institutiei in pozele de amenințare. NIMIC nu poate fi mai URÂT. Si inca este pe functie! Tara de rahat!

Leave a Reply