Rugaciunea biciclistului! Politistul Valer Kovacs a rezistat rugamintilor unei soferite, care a ramas fara carnet dupa ce a fost prinsa de radar cu 194 km/h

Devenit spaima Autostrazii A1 Deva – Nadlac, dupa ce a rezistat mai multor tentative de mituire si i-a trimis pe soferii spagari in fata procurorilor, agentul de politie Valer Kovacs a intampinat Ziua Politiei Romane, care se sarbatoreste in 25 martie, cu rezultate deosebite obtinute in misiunile desfasurate pe soselele patriei.


Astfel, ieri, cu o zi inainte de marea sarbatoare a politistilor, a retinut nu mai putin de 8 permise de conducere de la soferii vitezomani, care au dat scala radarului peste cap.

“Am fost un adevarat vanator de avioane. 8 permise au zburat, azi, cu viteze de peste 180 de kilometri pe ora. In doar 3 ore, cat am monitorizat traficul cu radarul. Una dintre soferite, care a fost surprinsa cu o viteza de 194 km/h si a ramas biciclista pentru 3 luni, a inceput sa faca o rugaciune pentru a scapa de sanctiune. Cum am rezistat la atatea tentative de mituire, am rezistat si la rugaciunea biciclistului”, ne-a transmis Valer Kovacs. Asadar, soferii contravenienti nu se mai foloseste mita, ci rugaciunea, dar tot in zadar…

In acest context al intransigentei rutiere, politistului de la Brigada Autostrazi, care a plecat de la IPJ Timis pentru a scapa de razbunarea inspectorului sef Alin Petecel, i se potriveste ca o manusa mesajul transmis politistilor onesti, de Ziua Politiei Romane, de catre judecatoarea Adriana Stoicescu, vicepresedinta Tribunalului Timis.

“Sunteti dusmani tarii doar pentru ca, cei mai multi, munciti si ne aparati. Sunteti injurati pentru ca, cei mai multi, nu vreti sa auziti ce pile avem, cand ne opriti in trafic. Sunteti scuipati si agresati, umiliti de sefi vremelnici si proptiti politic, de cetatenii care stiu ei mai bine ca toti sunteti corupti sau prosti. Eu va multumesc, ca de la om in roba la om in uniforma, pentru ca existati si incercati sa faceti strada mai sigura! La multi ani, politistilor!” (G.I.)

3 thoughts on “Rugaciunea biciclistului! Politistul Valer Kovacs a rezistat rugamintilor unei soferite, care a ramas fara carnet dupa ce a fost prinsa de radar cu 194 km/h

  1. „Am fost un adevarat vanator de avioane.”
    Vă dați seama totuși cât autism prizează această frază?
    Doar la manelica viteza pe autostradă e o știre.
    Puteam să jur că rolul autostrăzilor este acela de a circula cu viteză și în siguranță. Evident că nu.
    La noi limita maximă este 130 km/h. Păi ce mi-e autostrada, ce mi-e drumul european, până la urmă?
    Tocmai pe autostradă ar trebuie să se poată circula cu viteză, că nu dai de căruțe și nici de trafic din sens opus. Poți depăși lejer și ai și spațiu mult la dispoziție.
    Sunt și șoferi debili, dar să-i folosești pe ei ca exemplu și reper pentru înăsprirea legilor din România este o metodă cel puțin retardată de a aplica și da legi.
    Mare sculă pe basculă ești tu că stai în boscheți cu radarul și că amendezi viteza pe autostradă. Excepțional!

  2. Am observat că vouă nu vă plac polițiștii corecți. Vouă vă placă să rupeți pedala de accelerație și să dați șpagă să plecați mai departe. Oare în alte țări ce pățești dacă conduci cu 200 pe tronson cu 130?! Dai șpagă?! Te invit să privești oameni morți la viteze mari și îți vei schimba percepția despre viață.

  3. @krs05

    verifica si situatia limitelor de viteza in restul europei! iar daca nu sti care e diferenta de viteza intre autostrada si drum europea, …. preda permisul

Leave a Reply