Drifturi, doar cu motorul oprit! 10 soferi teribilisti din Timisoara amendati de Politia Locala, dupa ce au fost surprinsi turand motoarele si efectuand derapaje controlate

Politistii locali, aflati in patrulare, in noaptea de vineri spre sambata, in zona Stadionului Dan Paltinisanu, au depistat, in jurul orei 02, un tanar de 28 de ani, din Timisoara, care, aflat la volanul autoturismului Mazda, a ales sa se distreze efectuand derapaje, intoarceri bruste pe loc, accelerari si franari bruste in parcarea din zona stadionului.


Cel in cauza s-a ales cu sanctiune contraventionala de 800 lei conform HCL 371/2007 modificata. De altfel, aceasta nu este prima sanctiuni de acest gen aplicata de politistii locali anul acesta.

Alti zece tineri au fost sanctionati in ultima perioada, pentru aceeasi fapta, cu sanctiuni cuprinse intre 800 si 2500 de lei, in zone precum parcarea Stadionului Dan Paltinisanu, str. Aries, Calea Sagului, B-dul Liviu Rebreanu, Splaiul Nistrului, B-dul Revolutiei 1989.

Pentru ca vremea frumoasa duce la inmultirea situatiilor de acest fel, politistii locali vor intensifica actiunile pe aceasta linie. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply