Traian Basescu, primele declaratii dupa externare. VEZI ce spune despre cauzele spitalizarii intr-un spital din Bruxelles

Traian Basescu, externat, miercuri, de la spitalul din Bruxelles, unde a fost internat de urgenta dupa ce a aflat ca-si pierde toate privilegiile de fost presedinte al Romaniei, spune ca se simte foarte bine si ca reuseste sa fie „zglobiu”, el vorbind si despre motivele spitalizarii sale.


Fostul presedinte Traian Basescu a revenit in tara, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a fost externat de la un spital din Bruxelles.

„Reusesc sa fiu zglobiu. Ma misc, e foarte bine”, a declarat Traian Basescu, potrivit Antena 3.

Legat de motivele spitalizarii sale, fostul presedinte a sustinut ca a fost vorba despre o pneumonie netratata la timp:

„Am avut o pneumonie netratata la vreme si recomandarea medicilor este ca cel putin pâna in data de 10 sa evit orice aglomeratie ca sa nu se aseze un COVID peste tratamentul care s-a facut. Recomandarea, printre altele, a fost sa nu merg in aerporturi, in avioane, sa port masca tot timpul”, a precizat fostul presedinte.

In 23 martie, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis definitiv ca fostul presedinte Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii ca politie politica, dând declaratii sub numele conspirativ „Petrov”. (Mara Ion)

Leave a Reply