Baroul Timis a stabilit componenta delegatiei care va reprezenta baroul banatean la Congresul Avocatilor 2022

Consiliul Baroului Timis a stabilit componenta delegatiei care va reprezenta baroul banatean la Congresul Avocatilor 2022, programat in perioada 17-18 iunie 2022, la Hotel Intercontinental din Bucuresti. Este vorba despre Banda Cristian-Ioan, Kovacs Florin, Obarsie Cezar-Calin, Titirez Octavian Constantin si Tulbure Bogdan-Ciprian.


In acest an, Congresul Avocatilor va avea ca tema principala ,,Avocatura azi. Tendinte si perspective”, iar cu aceasta ocazie va fi editata revista „Avocatul”, in care vor fi publicate cele mai valoroase articole in legatura cu tema Congresului.

Revista va fi distribuita in cadrul Congresului si publicata inclusiv pe site-ul UNBR, potrivit hotararii Consiliului UNBR din data de 11.03.2022.

Pentru realizarea continutului acestei publicatii, UNBR face un apel catre barouri si catre avocati sa contribuie cu articole privind  tendintele si aspectele specifice care influenteaza identitatea profesionala, organizarea si evolutia profesiei, precum si articole referitoare la reglementarile profesionale care ar trebui actualizate, in acord cu aceste tendinte, care sa includa si solutii, propuneri de lege ferenda.

Cele mai bune articole vor fi selectate de un comitet stiintific desemnat de Comisia Permanenta si vor fi publicate in editia pe 2022 a revistei ,,Avocatul”, care se va distribui la Congresul Avocatilor 17-18 iunie 2022.

In acest sens, UNBR ii roaga pe doritori sa trimita materialele pentru revista cel tarziu la data de 30 aprilie 2022,  la adresa comunicare@unbr.ro. (G.I.)

Leave a Reply