Agentii economici din Timis, invitati de CCIAT la o dezbatere despre noutatile legislative din domeniul igienei si sanatatii publice (P)

Sesiunile de informare ale agentilor economici, organizate de CCIA Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, continua cu seminarul dedicat noutatilor legislative in domeniul igienei si sanatatii publice derulat in colaborare cu Directia de Sanatate Publica a Judetului Timis.


Evenimentul are loc, in data de 14 aprilie 2022, in Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timis (Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, et.I), cu incepere de la ora 11.

Vor fi dezbatute aspecte care vizeaza:

  • Norme de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei;

  • Norme de igiena referitoare la unitatiile sanitare;

  • Verificarea periodica de catre Inspectia sanitara de stat judeteana a respectarii conditiilor igienico-sanitare si a structurii spatiilor functionale, tinand cont de profilul de activitate al acestora.

Seminarul va fi sustinut de Flavius Cioca, director executiv si de specialisti din cadrul Directiei de Sanatate Publica a Judetului Timis.

Seminarul se va desfasura intr-o maniera interactiva, sub forma unei sesiuni de intrebari si raspunsuri. Se recomanda transmiterea intrebarilor inaintea datei evenimentului, astfel incat in cadrul intalnirii sa se raspunda punctual la problemele agentilor economici.

Participarea este GRATUITA pentru membrii CCIAT.

Taxa de participare pentru companiile care nu sunt membre ale CCIAT: 150 lei + TVA.

Termen de inscriere si transmitere a intrebarilor: 12.04.2022

E-mail: office@cciat.ro.

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, dra. Cristina Coroian.

Foto: arhiva

 

Leave a Reply