Check Art Festival – Spring Edition! Natura, arta, muzica si buna dispozitie la Iulius Town Timisoara (P)

Check Art Festival – Spring Edition aduce, in acest weekend, un boost de energie, culoare si multa voie buna in Iulius Gardens. Timisorenii vor descoperi o lume a teatrului si a artei exprimate sub diferite forme, de la concerte live si spectacol de dans, ateliere de creatie pentru copii, la fireshow si o „parada” de statui vivante, bufoni, marionete gigant si mimi.


Cei mici se vor mai putea bucura de piesa de teatru, „Magazinul Fermecat”, pot participa la egg-hunt, iar toti vizitatorii pot castiga premii la shopping.

Cea mai frumoasa exprimare a gandurilor omului este arta si indiferent ca este reala, virtuala, dinamica sau statica, va fi intotdeauna o piesa din puzzle-ul vietii fiecaruia.

Astfel, sambata si duminica, 16 si 17 aprilie 2022, intre orele 15 – 21,30, in Iulius Gardens, iubitorii de arta si nu numai vor avea parte de o multime de surprize in cadrul Check Art Festival – Spring Edition.

Statuile vivante, mimii, bufonii si personajele pe picioroange vor da culoare parcului, copiii sunt asteptati la ateliere de creatie craft si de desen. Mai mult, timisorenii vor lua parte si la spectacole de fireshow si dans.

Reprezentatiile vor fi insotite de concerte live, sustinute de artistii Evelin Roman, Akademika Banat Chorus USAMVBT, Alexandros Kokkorakis, Ana Moldovan & Gabriela Jurj, Sara Busuioc la vioara, Ingrid, Rodica Pislari Cantir si Mircea Stiopan Sax.

In plus, ca in fiecare weekend, cei mici sunt asteptati si duminica aceasta, de la ora 11, in piateta Splend’or, la o noua piesa de teatru, „Magazinul Fermecat”. Copiii vor trai magia teatrului de papusi, vor rade si se vor distra alaturi de personaje magice.

De asemenea, in Iulius Mall, inca mai poate fi vizitata expozitia „Romania la Jocurile Olimpice”, ce reuneste istoria participarii Romaniei la Jocurile Olimpice, brandurile te intampina cu noi colectii fresh si poti castiga premii la cumparaturi. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro. (I.P.)

Leave a Reply