„Colour your life” sau cum sa-ti imbunatatesti starea de spirit cu noile colectii de la Iulius Town Timisoara (P)

Primavara aceasta vine la pachet cu printuri si culori indraznete, dar si cu forme noi si piese care completeaza orice tinuta. Verde Kelly, roz fucsia, portocaliu vibrant, albastru lavanda sau chiar galben stralucitor sunt culorile pe care se pariaza in sezonul cald, adica pe „dopamine dressing”, ce te va incarca cu energie pozitiva si te va provoca sa zambesti. Nu stii ce sa adaugi in wishlist? Inspira-te din video-ul si catalogul campaniei „Colour your life” de la Iulius Town si exprima-ti stilul prin outfit-uri originale, in care singurul arbitru este creativitatea.


Odata cu apropierea sezonului cald, tinutele vibrante sunt din nou in lumina reflectoarelor, pe podiumuri, pe Pinterest, dar si pe strada, la birou sau la plimbarea in parc, iar estetica face inevitabil conexiunea cu starea ta de bine. Brandurile din Iulius Town au pregatit piese in tonuri „dopamina”, ce inspira optimism si reverie, iar tot ce trebuie sa faci este doar sa iti lasi imaginatia sa creeze cele mai frumoase combinatii.

Un must in orice garderoba este blazerul, iar sacouri sofisticate, dar si costume chic in stil color-block gasesti la Nissa si Liu Jo, dar nu numai. Poarta-le cu atitudine pentru ca sunt piese statement ce iti creeaza o silueta puternica si care dau un plus de personalitate oricarei tinute! Alte articole in tonuri de efect, ce iti vor contura outfit-ul demn de catwalk, poti descoperi la Guess si Tommy Hilfiger, iar pentru un look deloc complicat, dar care te individualizeaza, opteaza pentru item-uri de la Calvin Klein.

Si cum denimul a ramas printre materialele preferate de toata lumea, pentru ca este versatil si imprima oricarei tinute un aer nonconformist, fa o vizita la Colin’s pentru a-ti completa colectia cu piese noi.

Si articolele sport care erau destinate exclusiv activitatilor de antrenament pot fi combinate cu elemente stylish, astfel incât vei obtine un look actual, dar si foarte confortabil. Buzz iti vine in ajutor cu o colectie noua, dinamica, ce imbina culorile frapante cu croielile interesante si care vor aduce o adevarata improspatare garderobei tale. The new hit sunt si gulerasele cuminti, in tonuri discrete sau chiar monocrome, iar accesoriile si make-up-ul cât mai indraznete se regasesc si ele in tendinte. Astfel, Parfois, Pandora si Swarovski au pregatit accesorii si bijuterii deosebite.

Pentru a-ti completa garderoba de primavara cu pantofi in tendinte, adidasi deosebiti si genti sic, poti veni la Il Passo sau Ecco, iar la Obsentum gasesti parfumuri ce iti vor crea buna dispozitie de la primele ore ale diminetii. Cu noutati te intampina insa toate brandurile din Iulius Town!

Daca ti-ai gasit inspiratia in video-ul si catalogul Iulius Town, trebui sa mai tii cont si de sfatul stilistului vestimantar Lica Popescu, ce a creat outfit-urile pe care le-ai admirat – „Alege tendintele care ti se potrivesc si nu uita, atitudinea spune totul!” (I.P.)

 

Leave a Reply