Cunoscut om de afaceri din Resita, gasit mort intr-o rapa! Politia incearca sa afle daca s-a sinucis, a fost asasinat sau a avut un accident

Un cunoscut om de afaceri din Resita a fost gasit mort langa propria masina, intr-o rapa, pe drumul dintre Carasova si Anina. Dumitru Seicaru a plecat din Resita la volanul masinii sale, o Dacia Logan MCV, iar familia a anuntat disparitia barbatului, inca din 22 aprilie.


Omul de afaceri – care detine mai multe afaceri in Resita, mai exact un restaurant, o brutarie si un magazin de panificatie – a fost dat disparut inca de Vinerea Mare. Acesta plecase cu masina, iar pentru ca nu s-a mai intors acasa si nu a mai putut fi contactat prin telefon, a fost anuntata politia.

Dumitru Seicaru a fost gasit, miercuri, fara suflare, acesta fiind implicat, dupa toate probabilitatile, intr-un accident rutier. Masina lui Seicaru era rasturnata intr-o rapa, pe drumul dintre Carasova si Anina, iar trupul barbatului de 64 de ani a fost gasit in exteriorul autoturismului, la cativa metri distanta.

Descoperirea a fost facuta de un prieten de-al fiului victimei, in timpul cautarilor.

„Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca autoturismul se deplasa din directia Anina catre Resita, ar fi parasit partea carosabila prin stanga sensului de mers, conducatorul auto fiind proiectat in afara habitaclului.

Masina si trupul barbatului au fost descoperiti intr-o rapa, intr-o zona greu accesibila, cu o diferenta de nivel de aproximativ opt metri. Politistii desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor producerii accidentului rutier”, spun reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Anchetatorii incearca sa afle, acum, daca Dumitru Seicaru s-a sinucis, a fost asasinat sau a avut un accident. (V.E.)

Leave a Reply