Sinucidere socanta la Timisoara! O mama in varsta de 32 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, impreuna cu copiii sai

O tanara in varsta de 32 de ani din Timisoara, mama a doi copii, s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, impreuna cu copiii ei. Tragedia s-a produs la primele ore ale diminetii de marti, femeia si unul dintre copii, un baietel in varsta de 3 ani, decedand la scurt timp dupa ce s-au lovit de asfalt. Cel de-al doilea copil, o fetita in varsta de 6 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD, insa, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Langa baietelul de 3 ani, anchetatorii au gasit si jucaria cu care a sarit de pe bloc in momentul tragediei.


Locatarii din blocul cu zece etaje au fost socati si ingroziti de cele intamplate, mai ales ca, din spusele lor, in imobil nu locuieste nicio femeie care sa aiba copii.

Administratorul sustine ca usa care permite accesul pe bloc era incuiata si ca nu isi da seama cum sinucigasa a putut urca pe imobil. Masina cu care a ajuns la locul tragediei a fost parcata pe trecerea de pietoni, dupa care a urcat in bloc si a recurs la gestul inexplicabil.

Oamenii legii au descoperit in autovehicul cateva haine ale copiilor, un suc cu paiul, dar si portofelul femeii. Politistii au aflat insa ca autoturismul nu era al ei, ci al iubitei fratelui acesteia.

Potrivit unor informatii de la Serviciul de Stare Civila din Timisoara, femeia era divortata de sotul ei, insa cu doar doua saptamani in urma, pe 19 aprilie, a depus actele pentru a se recasatori cu fostul sau sot.

Politistii au intocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpa. „Azi, 03 mai, la ora 09,46, politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe bulevardul Dambovita din Timisoara, au fost gasite 3 persoane in stare de inconstienta.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje impreuna cu cei doi copii (o fetita de 6 ani si un baietel de 3 ani). Din nefericire, cele 3 persoane au decedat.

A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea clarificari tuturor cauzelor si conditiilor producerii incidentului”, a comunicat Politia Timis. (V.E.)

Leave a Reply