Ziua tragediilor! O avocata din Craiova, fiica unui fost procuror, s-a sinucis in timp ce se afla in vizita la niste prieteni

Fiica unui fost procuror din Craiova s-a sinucis, aruncandu-se in gol, pe casa scarilor, de la etajul 4. Incidentul tragic s-a petrecut, in seara zilei de 2 mai, intr-un bloc privat din Craiova. Potrivit unor surse judiciare, avocata Lucia Marina Niculeanu era insotita de concubinul ei, cu care, de altfel, se stabilise de cativa ani in strainatate.


Cei doi venisera in tara sa petreaca sarbatorile pascale si, luni seara, hotarasera sa mearga in vizita la niste prieteni. Doreau sa vada cum isi renovasera casa. La un moment dat, fara sa o vada cineva, femeia a iesit din apartament si s-a aruncat in gol de la etajul 4, pe casa scarii.

Prietenul la care se afla in vizita Marina Niculeanu, tanara avocata, si concubinul sau a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns  la fata locului, a efectuat manevre de resuscitare, dar femeia nu a mai reactionat.

„Din primele cercetari, politistii au stabilit ca, in timp ce se afla in vizita in apartamentul apelantului, din Craiova, impreuna cu concubinul acesteia, de 35 de ani, femeia ar fi parasit incinta locuintei, fiind gasita ulterior cazuta la parterul blocului. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, iar cercetarile sunt continuate urmand ca la finalizare sa fie propusa solutie prin unitatea de parchet competenta. Totodata a fost dispusa efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, se arata intr-un comunicat remis presei.

Colegii avocati care mai pastrau legatura cu Marina Niculeanu spun ca aceasta ar mai fi avut tentative de suicid. (V.E.)

 

 

Leave a Reply