Liber la intrarea in Serbia! Autoritatile consulatului sarbesc de la Timisoara au anuntat ridicarea tuturor restrictiilor pentru cetatenii romani

Restrictiile de intrare in Serbia au fost ridicate pentru cetatenii romani, din noaptea de 2 spre 3 mai, au anuntat autoritatile diplomatice de la Consulatul General al Republicii Serbia la Timisoara.


Informatia ne-a fost confirmata si de patronul restaurantului La Baba Zorka din localitatea Dinias, Sava Glisici, care s-a deplasat intr-un orasel de peste granita pentru a se aproviziona cu alimente si marfa proaspata originara din Serbia.

„Nu mi-au cerut niciun document, nici la intrarea in Serbia, nici la iesire. Pana acum, era obligatoriu certificatul verde sau prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2. Ca fapt divers, pot sa va spun ca este plin de romani in statiunea Lacul de argint, langa Veliko Gradiste. Cred ca ridicarea restrictiilor pandemice va spori numarul turistilor din Banatul romanesc in hotelurile si pensiunile de la Srebrno Jezero”, spune Sava Glisici.

Reprezentantii Politiei de Frontiera Timisoara au anuntat, de asemenea, ca nu exista restrictii pentru intrarea intrarea/ iesirea in tara vecina. (G.G.)

Leave a Reply