Expo Mobila Timisoara, la o noua editie! Producatori romani si importatori se vor promova pe piata timiseana (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timisorean la cea de-a doua editie din acest an a expozitiei nationale dedicata industriei mobilei, organizata la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, in perioada 9 – 12 iunie 2022.


Expo Mobila Timisoara se adreseaza atat celor care doresc sa-si achizitioneze piese de mobilier cat si firmelor contractante. Expo Mobila Timisoara reuneste producatori romani si importatori recunoscuti din domeniu, interesati sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile Expo Mobila Timisoara vor putea fi vazute si achizitionate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasa premium, mobila tapitata, accesorii: bucatarii, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele si fotolii, biblioteci, saltele, decoratiuni pentru amenajarile interioare si exterioare, produse de curatenie, altele.

Publicul larg dar si cel profesionist – arhitecti de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care sa le trezeasca interesul pentru Expo Mobila Timisoara:

  • Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele si design;

  • Gama variata de mobilier pentru apartament sau casa la curte;

  • Mobilier la preturi de producator, potrivita pentru toate bugetele;

  • Consiliere in vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;

  • Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale.

Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10-20, duminica, orele 10-18.

Intrarea este gratuita.

Informatii suplimentare la tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com, Roxana Bonchis – organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply