Boa constrictor, pitoni regali si cameleoni cu un colorit de exceptie, intr-o expozitie exotica de reptile, la Iulius Town Timisoara (P)

Dupa expozitia cu spectaculoasele tarantule, din luna ianuarie, vizitata de mii de timisoreni, Iulius Town va invita la o noua „aventura” exotica: o incursiune in lumea fascinanta a reptilelor. Boa constrictor, pitoni regali sau reticulati, cameleoni sunt cateva dintre cele 32 de reptile care vor fi expuse intr-un cadru inedit, la Iulius Town. Vino impreuna cu familia si aflati mai multe despre lumea reptilelor de la organizatorii evenimentului: Taranterra Project si Alex Fota!


Serpi de dimensiuni mari, soparle, cameleoni, dar si exemplare de broaste testoase te asteapta in Iulius Town Timisoara, incepand de vineri, 13 mai 2022, pana pe 22 mai, in intervalul orar 10 – 22.

Intrarea este gratuita, iar in cadrul expozitiei de reptile, curiosii vor afla mai multe detalii despre cele 32 de animale, din 26 de specii, care provin dintr-o diversitate de medii de pe intreg Pamantul. Colectia de reptile ii apartine lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din Romania, al carui hobby a inceput cu mai bine de 15 ani in urma.

Toate speciile prezente in expozitie sunt spectaculoase si atrag privirile prin colorit sau dimensiuni. Serpii mari, cum ar fi boa constrictor, pitoni reticulati si pitonii regali, sunt foarte atractivi, iar cameleonii, soparlele si celelalte specii de serpi impresioneaza prin colorit, comportament si modul in care sunt prezentate.

Reptilele sunt expuse in terarii speciale, care imita habitatele naturale unde acestea traiesc, iar dieta lor este una personalizata. Astfel, pentru ca fiecare animal sa beneficieze de cele mai bune conditii, echipa care se ocupa de ingrijirea lor a studiat in detaliu fiecare reptila.

Expozitia de reptile va fi localizata la etajul Iulius Mall, in zona Intersport. (I.P.)

Leave a Reply