Zilele Portilor Deschise la Universitatea Politehnica Timisoara! Sunt asteptati in vizita viitorii studenti si mentorii lor din invatamantul preuniversitar

In zilele de 12 – 13 mai 2022, Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza Zilele Portilor Deschise. Elevii si cadrele didactice din sistemul preuniversitar sunt invitati sa descopere, cu aceasta ocazie, laboratoarelor facultatilor, experimentele care se pot face aici, si sa viziteze intregul campus al UPT.


De asemenea, grupurile vor avea posibilitatea de a participa si la evenimentul Zilele Carierei UPT – editia 2022, organizat in perioada 11-12 mai 2022, la Cantina Universitara UPT.

Invitatiile de participare au fost deja transmise unitatilor de invatamant, impreuna cu lista laboratoarelor ce pot fi vizitate, de la Data Center, Internet of Things, Inteligenta Artificiala, Tehnologii electrochimice, Surse de energie, Cristalografie, pana la Geotehnica, Televiziune, Automatizari, Automate programabile, Fabricatie aditiva, Analiza miscarii corpului uman, Investigatii ecologice, Masurari 3D, Materiale si structuri inteligente, Roboti, Proiectare si imprimare 3D, Traducere si interpretare.

Nu in ultimul rand, elevii si cadrele didactice insotitoare vor putea vizita bazele sportive ale Universitatii Politehnica Timisoara, Biblioteca UPT, cea mai moderna din mediul universitar, sau laboratorul interactiv de fizica Experimentarium, din Parcul Rozelor, unde se pot sustine peste 300 de experimente interesante. (I.P.)

Leave a Reply