Inca un procuror din Timis a renuntat la anchetele penale pentru a imbraca roba de judecator! Decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis, publicat in Monitorul Oficial

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis cererea unui procuror din Timis, care a decis sa renunte la anchetele penale pentru a trece in tagma judecatorilor. Este vorba despre Maria-Larisa Moldovan, fost procuror la Parchetul Sannicolau Mare, care, de cateva zile, imparte dreptatea la Judecatoria Lipova.


„Avand in vedere Hotararea Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 20/2022,Presedintele Romaniei decreteaza:ARTICOL UNIC: Doamna Maria-Larisa Moldovan se elibereaza din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare si se numeste in functia de judecator la Judecatoria Lipova”, se mentioneaza in Decretul nr. 808 din 18 mai 2022, privind numirea unui procuror in functia de judecator, emis de Presedintele Romaniei si publicat in Monitorul Oficial nr. 495 din 19 mai 2022.

Sa mai spunem ca, tot in aceste zile, Sectia pentru judecatori a CSM a decis eliberarea din functie, prin pensionare, a judecatoarei Chiriac-Ienus Lavinia – Olivia, de la Judecatoria Deta, si a prelungit delegarea in functie a judecatoarei Alexandra Neacsu, presedinta Sectiei penale a Tribunalului Timis, totodata numind-o, pe o perioada de 3 ani, pe judecatoarea Beatrice-Mihaela Ivancu in functia de presedinta a Sectiei I civila a Tribunalului Timis. (G.I.)

Leave a Reply