Administratoarea pietei din Calea Lipovei, 9 amenzi de la Politia Locala Timisoara! A permis ocuparea meselor de catre comercianti, fara a incasa taxele aferente

Actiune fulger a politistilor locali in piata agroalimentara din Calea Lipovei, unde au fost depistate nereguli grave. Politistii locali au organizat actiunea cu efective marite, ca urmare a verificarilor efectuate de-a lungul timpului care nu au fost remediate de cei responsabili.


Astfel, la toti comerciantii de la mese, fie persoane fizice autorizate, persoane juridice sau producatori agricoli au fost gasite nereguli, respectiv fie nu aveau contracte de inchiriere a meselor pe care si-au expus marfa, fie aveau contracte dar au ocupat in plus si alte mese, dar si pentru alte nereguli.

Cei 12 comercianti au fost sanctionati cu 17 amenzi in valoare de 500 lei fiecare.

De asemenea, administratoarea pietei a incasat 9 sanctiuni de cate 400 lei fiecare deoarece a permis ocuparea meselor fara a incasa taxele aferente.

Societatea Comerciala Piete SA a fost sanctionata cu amenda de 2.500 lei pentru neintretinerea curateniei in perimetrul spatiului alocat vanzarii la punctul de precolectare a deseurilor.

Reprezentantii a cinci societati comerciale au fost invitati cu documentele firmelor la Politia Locala pentru verificarea acestora, alti doi fiind sanctionati cu 600 lei pentru lipsa acord sediu fix si terasa.

Pe linie de circulatie rutiera, politistii locali au aplicat un numar de 17 colante autovehiculelor parcate neregulamentar, patru conducatori auto fiind sanctionati la fata locului. Verificarile continua si in perioada urmatoare. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply