Politistii locali din Timisoara, din nou la gradinita! Oamenii in uniforma, educatie civica in cadrul actiunii “Prietenul meu, politistul”, la o gradinita din zona Braytim

Pentru ca educatia civica este bine sa fie predata copiilor de la varste cat mai mici, politistii locali din Timisoara continua sa se implice in lectii de prevenire ori de cat ori sunt solicitati.


Astazi, invitatia a venit din partea Gradinitei Mini Kids Braytim, unde s-a desfasurat activitatea denumita ”Prietenul meu, politistul”. Aici au prezentat micutilor dotarea, echipamentul Politiei Locale, au impatit pliante concepute special pentru varsta lor si le-au povestit cate ceva despre ce inseamna sa fii politist local.

Micutii au fost foarte incantati de acest lucru si si-au exprimat dorinta de a-i mai primi in randurile lor pe oamenii in uniforma.

Politia Locala Timisoara se implica permanent in educatia civica, rutiera si de prevenire a delincventei juvenile si a bullyingului atat la copiii de varste mici, cat si la cei de varste mai mari, la sapte unitati de invatamant din municipiu, prezenta in randul micutilor si tinerilor fiind foarte importanta in a conferi acestora siguranta in mediul in care traiesc. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply