Traficanti de droguri prinsi in flagrant cand incercau sa vanda 100 g de cocaina. La perchezitiile domiciliare, politistii au descoperit peste 32 kg de droguri

Procurorii DIICOT Oradea au retinut, sambata, doi barbati din Arad, de 34 si 36 de ani, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc si efectuare de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, dupa ce acestia au fost prinsi in flagrant dupa ce au vandut cantitatile de 100 grame de cocaina si 300 grame de substante psihoactive, tranzactia avand loc intr-o parcare. La descinderile facute la locuintele suspectilor au fost gasite peste 32 de kilograme de droguri de diverse tipuri.


“La data de 02.07.2022, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus retinerea a doi inculpati, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc si efectuare de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Masura a fost dispusa dupa ce, la data de 01.07.2022, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Oradea impreuna cu ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog i-au prins in flagrant, in apropierea localitatii Simand, din judetul Arad, pe cei doi inculpati dupa ce au vandut cantitatile de 100 grame de cocaina si 300 grame de substante psihoactive”, informeaza, sambata, DIICOT, printr-un comunicat.

Ulterior fragrantului, procurorii si politistii antidrog au facut sapte perchezitii domiciliare in judetul Arad, in urma carora au gasite zeci de kilograme de substante stupefiante. Astfel, au fost descoperite si ridicate 1,58 kilograme de cocaina, 10 kilograme de pulbere cristalina psihoactiva, 2 kilograme de amfetamina, 3,8 kilograme de pulbere psihoactiva, 1,86 kilograme de pulbere susceptibila a fi mefedrona, aproximativ 4.200 de comprimate ecstasy (1,38 kilograme), 11,7 kilograme de canabis, sumele de 28.680 euro si 20.708 lei, cantare de inalta precizie si telefoane mobile.

In cursul zilei de sambata, a fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventiva a celor doi inculpati pentru o perioada de 30 de zile. In dosar a fost audiat un al treilea barbat, acestia nefiind retinut. (V.E.)

Leave a Reply