Gala MDVTM 2022, prezentari de moda ale studentilor de la specializarea Design Vestimentar, la Iulius Town Timisoara (P)

Tinerele talente au gasit intotdeauna suport in a-si urma visul, la Iulius Town Timisoara. Saptamana aceasta va avea loc Gala MDVTM 2022 – prezentarea lucrarilor de licenta si de master a studentilor de la Facultatea de Arte si Design din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Vino la Iulius Town sa vezi cele 14 prezentari de moda, dar si sa faci cunostinta cu tinerii designeri, care au proiectat conceptele!


Imbinarea stilului cu utilitatea si caracterul practic, tendintele in materie de materiale, preferintele clientilor, dar si importanta de a raspunde stilului de viata al oamenilor, care este mereu intr-o continua schimbare, sunt cateva dintre cerintele la care trebuie sa fie atent un designer.

Joi, 7 iulie 2022, in Iulius Gardens, zona Family Plaza, de la ora 20, 14 tineri talentati de la Facultatea de Arte si Design Timisoara isi vor prezenta lucrarile de licenta, in cadrul Galei MDVTM 2022.

„Deep Ink”, „Home”, „Rolling in leather”, „City of dreams”, „Missing file: Emotion.dll”, „Cut me in half”, „Scars”, „Follow the white rabbit”, „Mignonette”, „Escape – Protect My Soul!”, „My thoughts are full of people”, „Not sorry about your fragile masculinity”, „Clash on Perfection” si „Brave Old Time” sunt cele 14 teme.

Lucrarile au fost coordonate de: conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, lect. univ. dr. Cristina Lazar, lect. univ. dr. Eugenia Riemschneider, lect. univ. dr. Sandra Chira, asociat. dr. Corina Mutu si asist. drd. student Andreea Plesa.

Expresivitate, idei iesite din tipare, abordarea unor subiecte inedite, fragilitate, glamour sunt cateva dintre directiile colectiilor designerilor debutanti.

Vino la Iulius Town, la Gala MDVTM 2022! (I.P.)

Leave a Reply