PERCHEZITII. Descindere a procurorilor DNA Timisoara la Statiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor Caransebes

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Timisoara fac cercetari intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de fraudare de fonduri europene si infractiuni de serviciu, comise in anul 2022. Locatiile unde au loc perchezitii tin de Statiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor Caransebes


”In cursul zilei de 7 iulie 2022, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, se efectueaza perchezitii in doua locatii, ambele fiind sedii ale unei institutii publice situate in judetul Caras Severin.

In cauza procurorii Directiei Nationale Anticoruptie beneficiaza de sprijin din partea Directiei Generale Anticoruptie, Inspectoratul de Politie Judetean Timis si Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane”, se arata intr-un comunicat de presa emis, joi, de DNA.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, procurorii DNA fac perchezitii in doua locatii ce apartin Statiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor Caransebes, care face parte din Academia de Stiinte Agricole si Silvice ”Gheorghe Ionescu Sisesti”, care functioneaza in coordonarea Ministerului Agriculturii. (I.P.)

Leave a Reply