Ziua Inspectiei Muncii! „Multa sanatate si succes in activitatea ce o desfasoara!” le-a transmis inspectorul sef al ITM Timis, Pavel Kasai, angajatorilor de pe piata muncii banatene

Inspectoratul Teritorial de Munca Timis a aniversat, astazi, implinirea a 23 de ani de la infiintarea institutiei, pe plan national, ocazie cu care angajatori importanti de pe piata muncii din Timis au fost invitati la un simpozion despre semnificatia acestei zile in calendarul sarbatorilor din Romania. Evenimentul a fost prezentat, sintetic, si pe pagina de Facebook a inspectorului sef Pavel Kasai.


Astazi, 11.07.2022, pentru Inspectia Muncii si Inspectoratul Teritorial de Munca Timis e o zi mai deosebita din viata si activitatea noastra, aniversam 23 de ani de la infiintarea I.M. si a ITM din Romania!

Conducerea ITM TIMIS a organizat, astazi, un SIMPOZION ANIVERSAR la care au fost prezente firme de pe piata muncii a Judetului Timis, in cadrul caruia s-a prezentat un material privind importanta si semnificatia zilei de 11 iulie!

Cu acest prilej, conducerea ITM TIMIS a transmis mediului de afaceri din Judetul Timis multa sanatate si succes in activitatea ce o desfasoara!

De asemenea au fost transmise felicitari pentru implicare si profesionalismul cu care actioneaza la dezvoltarea economico-sociala a Judetului Timis si a Romaniei!, este mesajul aniversar al inspectorului sef Pavel Kasai. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply