CCIA Timis, in sprijinul drepturilor, demnitatii si bunastarii persoanelor cu dizABILITATI (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis se implica direct, activ si financiar in activitatile de responsabilitate sociala, pentru o dezvoltare durabila si sustenabila a societatii timisene.


Astfel, timp de o saptamana, CCIAT a pus la dispozitia Asociatiei pentru Capacitarea Abilitatilor Speciale intreg spatiul Centrului Regional de Afaceri pentru organizarea editiei 2022 a “Ateliere fara bariere”.

Conceput pentru copiii si tinerii cu dizabilitati, evenimentul este destinat parintilor copiilor cu nevoi speciale, copiilor cu nevoi speciale, voluntarilor si oricarei persoane doritoare sa descopere si sa exploreze lumea continentelor planetei si sa  porneasca intr-o noua aventura a jocului, prieteniei, acceptarii si sperantei.

Zilnic, pana vineri, 15 iulie a.c., intre orele 10-14, salile CRAFT gazduiesc o serie de ateliere tematice, la alegerea si preferinta copiilor.

Evenimentul este cu intrare libera.

“Astazi, mai mult ca oricand, trebuie sa demonstram respect fata de aceste persoane si sa le aratam ca suntem alaturi de ei oferindu-le sprijinul si solidaritatea noastra. De aceea, va invitam sa petreceti momente pline de emotie si dragoste alaturi de ACAS, CCIAT, familie si prieteni”, transmite Florica Chirita, presedintele CCIAT. (I.P.)


Informatii suplimetare la tel. 0722 503138, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice CCIAT.

Informatii despre eveniment la tel. 0746018534, Ligia Macelaru – presedinte ACAS.

Leave a Reply