In weekend, la Iulius Town Timisoara ai parte de promotii, muzica live, filme in aer liber si de activitati creative pentru copii (P)

Incepe un nou weekend de vara, iar la Iulius Town te poti racori cu un cocktail fresh la o terasa, fie la o sesiune de shopping cu preturi promotionale. Mai mult, te relaxezi pe iarba in compania unui film bun sau sa ii faci o bucurie celui mic si ii oferi o intalnire cu fascinanta lume a povestilor istorisite de marionete.


Ce poate fi mai placut decat o seara frumoasa de iulie, asezat confortabil pe iarba, cu popcorn in mana si un film bun? Flight Cinema continua si in acest weekend, in Iulius Gardens si ii invita pe cinefili sa se bucure de trei productii de Hollywood. Vineri, 15 iulie, „Motherless Brooklyn” ne transpune in atmosfera New York-ului anilor ’50 si a unei intrigi politiste, cu Edward Norton si Bruce Willis in rolurile principale.

Sambata seara, castigatorii premiului Oscar Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin interpreteaza rolurile a trei prieteni de-o viata care vor sa jefuiasca o banca, in „Going in Style”. Duminica, este randul lui Ian McKellen si Helen Mirren, alti doi doi actori de Oscar, sa va incante cu jocul lor actorices in drama plina de mister „The Good Liar”. In fiecare seara, proiectiile incep de la ora 19,30, dar noi te invitam de la 19, la un Warm-Up, iar dupa film iti propunem, de la 21,30, un After Party.

Restaurantul Fenice Palas Timisoara din Iulius Town aniverseaza, sambata, doi ani de la inaugurare si va invita sa sarbatoriti impreuna, cu mancarea autentica a bucatariei libaneze si mediteraneene ridicata la nivel de arta, dar si cu muzica interpretata de talentata violonista Amadeea. Locurile in cadrul evenimentului de la ora 19 sunt limitate, rezervarea fiind necesara.

Tot sambata seara, de la ora 19,30, in Iulius Gardens (zona Family Plaza) va avea loc Graduation Party UVT. Absolventii de anul acesta ai Universitatii de Vest Timisoara si invitatii sai se vor distra pe muzica mixata de DJ RaulL si DJ Robastien, iar de la ora 22 va canta timisoreanca Feli. Accesul este gratuit.

Ai un prichindel si vrei sa ii ocupi timpul cu o activitate educativa si, totodata, amuzanta? Vino sambata, de la ora 16, in zona Iulius Expo, la „Atelierele de Creatie” sustinute de ?????? ???????. Sesiunea aceasta vor crea crea impreuna „Copacul Vietii”. Si duminica cei mici au program in Iulius Town. De la ora 11, copiii sunt asteptati la etaj, in zona Iulius Expo, la teatru de papusi, unde vor afla povestea lui „Miuriel, micuta vrajitoare”.

Brandurile din Iulius Town au inca reduceri tentante de care te poti bucura din plin. In plus, daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei, primesti pe loc un premiu si esti inscris automat in marea tombola, unde poti castiga un voucher de vacanta in valoare de 2.500 de euro. Mai multe detalii despre campanie, poti citi pe site-ul Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply