Decibeli contraventionali! DJ-ii localurilor Beraria 700, Epic Society si No Name, amenzi pentru basii zgomotosi care provoaca insomnii la Timisoara

Politistii locali au actionat, si in acest sfarsit de saptamana, pentru luarea masurilor legale in cazurile de tulburarea a ordinii si linistii publice, fiind semnalate mai multe situatii de incalcare a prevederilor legale referitor la muzica data la intensitate mare.


Astfel, in noaptea de vineri spre sambata, politistii locali au aplicat in cazul localului Epic Society, de pe strada Diaconu Coresi, o sanctiune conform Legii 61/1991 republicata de 1.500 lei, deoarece muzica tare, la ora 04,10, a deranjat locatarii din zona.

Tot in aceeasi noapte un tanar aflat la volanul autoturismului cu care se deplasa in Pasajul Iulius Town, a fost sanctionat cu 800 lei conform HCL 371/2007 pentru ca a facut drifturi si a turat motorul autovehiculului.

In seara zilei de sambata, in jurul orei 23,15, organizatorului unui eveniment din Iulius Town a fost sanctionat cu 500 lei pentru muzica data prea tare. In jurul orei 23,45, DJ-ul de la Beraria 700 a fost de asemenea sanctionat pentru ca a dat muzica prea tare, cetatenii din zona sesizand acest lucru la Politia Locala.

O alta persoana a fost sanctionata cu aceeasi amenda pentru ca, in calitate de organizator de evenimente, a dat muzica tare la strandul No Name de pe str. Iosif Bulbuca.

Politistii locali atrag atentia ca vor fi efectuate in continuare verificari si ca se vor lua masuri ori de cate ori sunt semnalate incalcari ale legislatiei pe aceasta linie. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply