Traficant de droguri, ridicat de politistii BCCO din zona scenei, la festivalul Electric Castle! Avea pregatite pentru livrare 70 de pliculete cu 3MMC

La data de 17 iulie 2022, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni cu substante susceptibile de a produce efecte psihoactive in forma continuata.


In cauza s-a retinut faptul ca, la data de 17.07.2022, inculpatul a fost surprins de catre politisti din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca si B.C.C.O. Alba Iulia, in zona scenei amenajata in cadrul unui festival de muzica ce se desfasura in judetul Cluj, dupa ce acesta a vandut unui consumator un plic continand 0,7211 grame substanta susceptibila de a produce efecte psihoactive, respectiv 3MMC (3-Methylmetchatinone).

In urma controlului corporal efectuat asupra inculpatului au fost descoperite si ridicate 7 plicuri continand substanta susceptibila de a produce efecte psihoactive (5,3 grame) si, cu ocazia perchezitiei autoturismului utilizat de acesta, alte 62 de plicuri continand substanta susceptibila de a produce efecte psihoactive (44 grame), un telefon mobil si suma de 4.150 de lei.

Activitatile au fost urmate de punerea in aplicare a 3 mandate de perchezitie domiciliara a imobilelor folosite de inculpat, in comuna Bontida si in municipiul Cluj-Napoca, in urma carora au fost fiind descoperite si ridicate diferite cantitati de substante interzise la detinere, un telefon mobil si suma de 4.000 de lei.

In cursul zilei de astazi urmeaza sa fie sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca si B.C.C.O. Alba Iulia, precum si al jandarmilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila „Stefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca. (I.P.)

Leave a Reply