„Unii se lupta cu mafia, altii stau la masa cu ea!” USR Timis critica implicarea liberalului Alin Nica, alaturi de personaje din lumea interlopa, intr-o afacere ce viza Aeroportul Timisoara

Informatiile aparute ieri in presa nationala despre intalniri organizate departe de ochii timisorenilor, care au cuprins persoane dubioase cu legaturi in lumea interlopa si la care a participat chiar seful PNL Timis, Alin Nica, sunt nu doar penibile pentru judetul Timis. Sunt de-a dreptul revoltatoare.


La acele intalniri se discuta despre terenuri de zeci de hectare aflate la marginea Timisoarei, in zona aeroportului si care urmau sa fie tranzactionate in mod netransparent pentru constructia unui terminal cargo.

USR Timis sustine pe deplin dezvoltarea aeroportului, care este un motor economic al judetului, insa in folosul cetatenilor si nu al unor grupuri de interese obscure sau clanuri interlope.

Cu atat mai grav este ca in spatele organizarii acestor intalniri ar sta chiar seful de cabinet al presedintelui Consiliului Judetean Timis, ceea ce arata ca partile implicate stiau extrem de clar cu cine urmeaza sa se intalneasca si in ce scop.

Condamnam modul de actiune al sefului PNL Timis, Alin Nica, care nu este in concordanta cu valorile europene pe care clameaza ca le sustine.

Dezvoltarea Timisului trebuie sa se faca in mod transparent, deschis si asumat, cu informarea corecta a cetatenilor si nu decisa in cadrul unor intalniri dubioase la care lumea interlopa sta la masa cu oficialitatile judetului.

Timisoara a mai trait asemenea vremuri pe timpul fostelor administratii, iar rezultatele dezastruoase le vedem la tot pasul. Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, duce o lupta deschisa si mult asteptata cu mostenirea interlopilor care il inconjurau pe fostul presedinte PNL Timis, Nicolae Robu. Faptul ca succesorul lui in scaunul de sef de partid pare sa coboare in aceeasi mocirla este profund ingrijorator.

Alin Nica trebuie sa explice timisenilor de ce tine in brate personaje dubioase din anturajul sau, unele cercetate de institutiile statului, altele cu legaturi in lumea interlopa. (I.P.)

Leave a Reply