„Shazam!” si este din nou weekend: Flight Cinema, concert BlackBird Band si activitati pentru copii, la Iulius Town Timisoara (P)

Inca nu ai plecat in concediu, dar iti doresti sa petreci un weekend memorabil cu cei dragi tie? La Iulius Town ai parte de experiente estivale, chiar in inima Timisoarei: trei seri de film, in aer liber, sub cerul instelat si „excursii spatiale” in cadrul Planetariului. Atelierul creativ al Biancai Potyesz ii asteapta si in acest weekend pe cei mici, Teatrul de Papusi revine cu o noua poveste fermecata, iar caruselul si trambulina din Iulius Town sunt gata pentru sesiuni de joaca.


Trei filme, trei povesti pline de aventura si comedie, trei seri de neuitat se anunta in Iulius Gardens. Flight Cinema In My Town ii invita pe timisoreni sa se delecteze cu trei pelicule cinematografice, unde aventura atinge cote maxime.

Vineri, 29 iulie 2022, mergem alaturi de catelusa Bella intr-o calatorie speciala in care isi cauta stapanul, in pelicula A Dog’s Way Home.

In a doua zi de Flight Cinema jucam Leapsa in filmul Tag: Da-o mai departe, unde cinci prieteni competitivi nu tin cont de nicio regula. Iar duminica, 31 iulie, spunem impreuna cu Billy Batson „Shazam!” si ne teleportam in filmul cu acelasi nume.

Toate filmele incep de la ora 20.00, insa te asteptam de la 19.00 pentru un Sunset Warm-up in aer liber, iar de la 21.30, ne impartasim parerile despre film la after party. Accesul este gratuit, iar inscrierile se fac online pe site-ul dedicat evenimentului.

Daca inca nu i-ati dus pe cei mici in vacanta, va asteptam la Iulius Town, unde activitatile dedicate lor au loc in fiecare weekend. Sambata, 30 iulie, Bianca Potyesz ii asteapta pe copii la atelierul de creatie, la etajul Iulius Mall, in zona Expo, iar tema este Floarea Soarelui.

Distractia continua si duminica, 31 iulie, la Teatrul de Papusi, care are loc tot la etaj, in zona Expo. Muppets-urile vor spune povestea Magazinul Fermecat, de la ora 11.00.

Tot duminica, de la ora 20.00, Family Plaza va gazdui Parada de incheiere a International Student’s Week in Timisoara (ISWinT), eveniment ajuns la cea de-a 28-a editie. In cadrul festivalului va avea loc si un concert BlackBird Band, unde toti doritorii pot participa.

Nu uita, acesta este si ultimul weekend in care poti sa descoperi promotiile din campania Summer Sale! Daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei, primesti pe loc un premiu, daca esti unul dintre primii 75 clienti al zilei si esti inscris automat in marea tombola, unde poti castiga un voucher de vacanta in valoare de 2.500 de euro.

Mai multe detalii despre campanie poti afla pe site-ul Iulius Town!

Zona Iulius Expo gazduieste in acest weekend si Targul de Arta si Antichitati, unde pasionatii vor descoperi fragmente din trecut si piese de colectie. (I.P.)

Leave a Reply