VIDEO Bastanul Bogdan Vulturul, din Bocsa, a beneficiat de serviciile pilotului Romeo Dunca, presedintele CJ Caras-Severin, la nunta fastuoasa a puradelului Leo Magnatu

Bastanul Bogdan Vulturul, din Bocsa, zis si Petrica, a fost felicitat de toti supusii sai din Banat si din Germania, dupa ce a reusit sa-l convinga pe pilotul de elicopter Romeo Dunca – care detine, in secundar, si functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin – sa faca o cursa de taxi aerian la nunta copilului sau.


„Trailes Bogdan Vulturul ai aratat adevarata valoare la tot Caras, bravo ! Distractie placuta!”, l-au felicitat pe Facebook membrii comunitatii tiganesti, care s-au simtit mandri de prezenta milionarului Romeo Dunca, in calitate de pilot de elicopter, la nunta puradelului Leo Magnatu.

Dupa cum au spus-o chiar celebrii manelisti Florin Salam si Adrian Minune, care au cantat la nunta, Petrica de la Bocsa, celebru in comunitate, a organizat pentru fiul sau si mireasa lui, Izabela, o nunta de 10 stele.

Potrivit Expres de Banat, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Romeo Dunca, a fost pilot pentru elicopterul cu care au zburat cei doi miri.

Romeo Dunca, la mansa elicopterului, a venit la Bocsa dupa tinerii insuratei si dupa alti cativa invitati de seama. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului lui Petrica, apoi i-a condus pana in fata restaurantului din Resita unde a fost organizata marea petrecere.

Calatoria a fost transmisa live pe o retea de socializare. „Direct el in persoana, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimba cu elicopterul! Elicopter din ala mare, cu bani multi!”, a dezvaluit mirele, pe Facebook, amintind si de aparatul de zbor care valoreaza 3 milioane de euro.

Romeo Dunca spune ca nu a fost angajat pentru zborul cu elicopterul

Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scapat candva o promisiune sa fiu alaturi de tanara familie la acest eveniment. Sunt presedintele tuturor cetatenilor din Caras-Severin, fie ei romi, maghiari sasi sau romani. Asadar ce dovada de egalitate in aprecieri decat sa fi alaturi de o tanara familie la inceput de drum.

Cat despre bani, mai sunt si oameni care fac lucruri neplatiti. Ca de exemplu eu in aceasta situatie. Dar, e adevarat, Bocsa si comunitatea de acolo voteaza din obisnuinta si de obicei cu opozitia.

Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata ca eu sunt alaturi de toti. Chiar daca in ultimii 2 ani nu tin minte sa mai fi fost la nunta nimanui in acest mod”, a explicat presedintele Dunca rolul jucat, ieri, la nunta bastanilor din Banat. (Eva Theodorescu)

Leave a Reply