Pasionat de baschetul 3×3? Inscrie-te la competitia cu premii de la Iulius Town Timisoara, din weekend! (P)

Agilitate, indemanare, miscari si driblinguri spectaculoase. Baschetul este unul dintre cele mai frumoase si populare sporturi, iar in acest final de saptamana, ai ocazia sa iti arati maiestria la Turneul de baschet 3×3, organizat in Iulius Town.


Michael Jordan, Earvin „Magic” Johnson Jr. sau James Lebron sunt cativa dintre cei mai mari baschetbalisti ai tuturor timpurilor care au revolutionat acest sport si au inspirat cu miscarile lor milioane de oameni.

Despre baschet va fi weekend-ul acesta, la Iulius Town, unde, in perioada 27-28 august 2022, va avea loc evenimentul 3X3 Iulius Town Challenge, organizat in parteneriat cu Asociatia Dunk Tm si baschetpebega.ro. Baschetul 3×3, joc urban, este, de curand, si disciplina olimpica, fiind extrem de popular, in special, in randul tinerilor, datorita dinamismului sau.

Organizat in Iulius Gardens, zona Family Plaza, evenimentul este dedicat pasionatilor de sport, profesionisti sau amatori. Echipele vor avea loturi formate din 3 jucatori si o rezerva, competitia cu premii desfasurandu-se sub egida Federatiei Internationale de Baschet, la masculin, pe trei categorii de varsta: OPEN – 18 – 45 ani, U12 si U14.

Publicul va avea ocazia sa asiste la o competitie spectaculoasa, pe langa meciurile de baschet 3×3 fiind organizate si concursuri individuale de aruncari de 3 puncte, aruncari libere si slam-dunk. Valoarea totala a premiilor oferite de Iulius Town Timisoara este de 7.500 lei.

Taxa de inscriere este de 50 lei pentru fiecare jucator, care va primi un echipament pentru a evolua la turneu. Inscrierile se pot face la:  https://baschetpebega.ro/competitii sau la https://play.fiba3x3.com/events/ba58499b-635b-4df9-bd4e-bc4896be77c7/register. 

(I.P.)

Leave a Reply