Semnal de alarma tras de judecatoarea Adriana Stoicescu! „Instantele sunt in pragul colapsului; un val de ura se revarsa peste noi toti”

Fosta presedinta a Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, abia revenita in direct cu cititorii dupa mai multe blocaje din partea stapanilor retelelor de socializare, trage un serios semnal de alarma vizavi de activitatea instantelor, de numarul tot mai redus de judecatori, de „moartea” iminenta a justitiei. In opinia sa, sistemul judiciar a devenit o cazna pentru cei care, candva, au crezut in dreptate. Motiv pentru care aleg sa se pensiuoneze si sa plece cat mai departe. „Nici la INM nu se mai inghesuie absolventii. De ce ar veni? Pentru a fi injurati non stop? Blestemati?”, atrage atentia nonconformistul magistrat banatean.


Iata noul text critic la adresa clasei politice autohtone si a „stapanilor” de la Bruxelles publicat de Adriana Stoicescu:

„Instantele sunt in pragul colapsului. Majoritatea functioneaza cu aproape jumatate de personal lipsa. (Desigur, posesorii de salarii nesimtite trebuie sa cada la datorie, sa moara, eventual, cu capul pe birou, ca oricum suntem toti corupti.)

In fiecare saptamana, oameni in plenitudinea maturitatii profesionale, aleg sa plece cat mai departe de un sistem devenit o cazna pentru cei care, candva, au crezut in dreptate si si-au iubit profesia. Pe nimeni nu intereseaza.

Vom fi nevoiti sa ne intoarcem la judecata staborului, caci iata, nici la INM nu se mai inghesuie absolventii. De ce ar veni? Pentru a fi injurati non stop? Blestemati?Un val de ura se revarsa peste noi toti, fara ca cei care ne doresc moartea sa se intrebe cine suntem cu adevarat…

Fara sa isi puna intrebari, judecatorii de facebook ne-au condamnat deja. Stim asta si, cei mai multi, ne-o asumam.

Dar!

Sa vii tu, mare comisie a pacii si sa deplangi numarul insuficient de luptatori ”anti”, pentru ca numai la asta se reduce justitia in Romania, este de un cinism fara limite. O dovada in plus ca suntem o biata colonie, de rang inferior, buna doar de muls si manevrat, datatoare de sclavi fara pretentii, o tara in care orice neavenit isi poate pune cortul si da ordine.

Intre numarul de dusuri acceptate lunar, cantitatea optima de gandaci ce se preteaza a fi gatiti ca garnitura la ”fripturica de viermisori”, iata, stapanii se preocupa de coruptie, obsesiv.

De parca nu ar exista JUDECATORI in Romania.

In Romania, justitia moare, sub ochii nepasatori ai celor chemati sa o apere. Si asta nu din cauza noastra, a judecatorilor.

Vom deveni anexe ale unor alte mecanisme si personaje, care asteapta, pitite, dupa colt, sa mai modifice pe sest o lege, sa mai casapeasca niste coduri sau sa ne mai puna un capastru ceva mai strans. Dar voi, cei care ne judecati, stiti mai bine ce trebuie facut, nu-i asa?

P.S. Astept cu interes injuraturile, epitetele si blestemele, dar sper sa veniti cu ceva nou. ”Proasta cu ifose” e perimat deja…”

(Impact Press)

 

Leave a Reply