Tineri surprinsi pe o strada din Timisoara, „postind” un joint. Politistii locali au predat dosarul mascatilor de la BCCO

Politistii locali aflati in patrulare, in cursul zilei de ieri, au observat pe Bdul General Dragalina, in jurul orei 14, in fata unui hostel din zona, un grup de patru persoane care, la observarea patrulei, au devenit agitate, avand un comportament suspect. De altfel, unul dintre cei patru a aruncat precipitat pe jos resturile unei tigarete.


Politistii locali au trecut la identificarea acestora, stabilind ca au varste de 28, 29, 20 si 53 de ani si sunt din Vinga, judetul Arad, si din Timisoara.

Tanarul de 29 de ani care a aruncat resturile de tigara pe jos a recunoscut ca este vorba de substante din categoria celor cu proprietati psihoactive si ca le cumparase cu putin timp inainte de la un necunoscut, de pe strada Pop de Basesti.

Cu cateva zile inainte, o alta persoana de 54 de ani, cu domiciliul in Timisoara, a fost observata de politistii locali la intersectia strazilor 16 Decembrie 1989 cu Alexandru Odobescu, incercand sa scape de un pachet in care avea tigari confectionate artizanal, care contineau substante interzise.

In ambele situatii, politistii locali au intocmit documentele pentru predarea substantelor si preluarea cazurilor de catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara in vederea continuarii cercetarilor conform legislatiei privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply