VIDEO Cupa Magistratilor la fotbal. Echipe din cadrul DNA, DIICOT si a justitiei militare s-au confruntat pe terenul de sport, la Sibiu

Magistratii din toata tara au participat, sambata, la Sibiu, la o competitie de fotbal organizata de Asociatia Sportiva a Procurorilor din Romania, impreuna cu Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.


Este vorba despre cea de-a 24-a editie a Cupei Magistratilor la fotbal, gazduita, in premiera, de municipiul de pe Cibin, care marcheaza cea mai numeroasa participare din istoria competitiei.

Nu mai putin de 27 de echipe ale magistratilor si angajatilor din justitie participa la Cupei Magistratilor la Fotbal, intrecere a carei prima editie s-a desfasurat in anul 2009 la Bucuresti.

Printre participanti se numara si magistratii din cadrul structurilor DIICOT si DNA, ale justitiei militare, dar si din cadrul procuraturii Republicii Moldova. Competitia care a debutat, la ora 11, cu un meci amical intre o selectionata a magistratilor si una a echipei de fotbal Hermannstadt.

La festivitatile de premiere au participat, ca invitati speciali, fosti sau actuali fotbalisti sau antrenori ai fotbalului sibian. Deocamdata, organizatorii nu au facut public clasamentul final al intrecerii fotbalistice. (V.E.)

Leave a Reply