AUR-arul George Simion, saltat de mascati de la protestul din Piata Victoriei, dupa ce a condus cu permisul suspendat

George Simion a fost dus de mascati la sectia de Politie, dupa ce politisti Brigazii Rutiere din Bucuresti l-au oprit si au constatat ca acesta aparea in baza lor de date cu permisul suspendat.


Liderul AUR a condus in zona Pietei Victoriei din Bucuresti unde isi promova protestul pe care formatiunea sa politica il organizeaza in acest weekend. Politistii care l-au oprit au constat ca in baza lor de date acesta figura cu permisul suspendat.

El a fost invitat la sectia de politie, dar, dupa ce s-a consultat cu avocatul sau, le-a trasmis politistilor ca va merge a doua zi si a intrat in autocarul formatiuni sale politice.

Dupa mai multe minute de „negocieri esuate”, politistii au chemat intariri si au intrat in autocar pentru a-l duce la sectia de politie. Ulterior, autocarul formatiunii politice ce se afla parcat in Piata Victoriei a fost ridicat de autoritati.

George Simion a trasmis interactiunea cu politistii pe pagina sa de socializare. El a precizat ca nu i s-a adus vreodata la cunostiinta faptul ca avea permisul suspendat.

Liderul AUR a fost testat de politisti atat pentru alcool cat si pentru droguri, iar rezultatele au fost in ambele cazuri negative.

Intr-o declaratie ulterioara, politicianul a spus ca a fost „eliberat” dupa doar 10 minute si a descris actiunea Politiei ca fiind ilegala si abuziva. (V.E.)

Leave a Reply