FOTO 31 de politisti locali din Timisoara au donat sange, urmand exemplul personal oferit de directorul executiv Hajdu Attila

Politistii locali au continuat, si astazi, campania de donare de sange, desfasurata cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara. 31 de politisti locali au donat voluntar sangele atat de necesar, vital chiar, pentru alti semeni ai nostri.


Actiunea de donare s-a desfasurat la sediul Politiei Locale, unde medicii si asistentii s-au deplasat cu echipamentul necesar pentru ca totul sa se desfasoare in conditii optime.

Si de aceasta data, bonurile valorice primite de politistii locali urmeaza a fi donate unor persoane care au nevoie de sprijin pentru a-si putea achizitiona alimente si alte produse de baza necesare vietii de zi cu zi.

Dupa campania de donare din luna iunie a acestui an, banii stransi au fost folositi pentru sprijinirea unui eveniment caritabil organizat pentru copii din comuna Liebling care au nevoie de ajutor, denumit ”Craciun de vara”, fiind achizitionate haine si accesorii, articole sportive, produse de igiena personala si fiind organizate mai multe manifestari pentru copii.

Campania de donare de sange a politistilor locali va continua, fiind organizata periodic. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply