Masonii din Parlament au incercat sa o racoleze pe senatoarea Diana Sosoaca. “Masoneria nu accepta in veci femei, dar astea din Romania sunt ONG-uri”

Senatoarea Diana Sosoaca a povestit, duminica seara, la Realitatea TV, cum s-ar fi incercat racolarea ei in masonerie, chiar in Parlamentul Romaniei.  Sosoaca sustine ca ar fi fost abordata chiar pe holurile Parlamentului si trasa intr-o incapere „cu zece barbati”.


„Ma duceam la etajul trei, ma intalnesc cu doua doamne, imi zambesc, „vai, cat va admiram, noi suntem masoane”. Multumesc, eu nu. Dintr-o data se deschide o usa si ma trage cineva inauntru, ca la viol. Si ma trezesc intr-o incapere cu zece barbati: „Buna ziua, doamna Sosoaca. Stiti, noi suntem masoni. Zic: eu nu sunt. „Stim, nu ati vrea sa fiti?” Nu, zic eu, iar din momentul ala, va spun, eu nu am mai mers singura pe culoar”, a declarat senatoarea.

Aceasta a precizat, insa ca „masoneria masonerie nu accepta in veci femei”, insa in Romania ar fi de fapt vorba despre ONG-uri care spun ca sunt parte a Lojei Masonice.

„Masoneria masonerie nu accepta in veci femei. De fapt e acea parte anglicana care nu a acceptat in veci femei, pentru ca este un ordin misogin, este cel mai misogin. Astea in Romania sunt ONG-uri”, a declarat Sosoaca. „In 47 de ani eu nu am facut parte din niciun ordin masonic sau oculta”, a mai spus senatoarea. (E.T.)

Leave a Reply