Milionarul Ahmad Jabri Tabrizzi a ramas fara carnet de conducere, dupa accidentul rutier provocat pe o strada din Timisoara. „Mi-am angajat sofer personal!”

Cercetat de procurori pentru vatamare corporala din culpa, in urma accidentului rutier provocat in 29.11.2021, in zona intersectiei Calea Sagului cu bulevardul Liviu Rebreanu, din Timisoara, milionarul de origine siriana Ahmad Jabri Tabrizzi a primit un verdict dur si din partea medicilor.


In urma unei expertize efectuate de dr. Mircea Gavrilita, de la Institutul de Medicina Legala Timisoara, a rezultat faptul ca Ahmad Jabri Tabrizzi este inapt de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Cel putin in intervalul de sase luni, pana la urmatoarea reevaluare.

In aceste conditii, fostul sef al Serviciului Politie Rutiera din cadrul IPJ Timis, comisarul sef Florin Turnagiu, a emis o dispozitie (nr. 445189/22.02.2022) prin care permisul de conducere al milionarului de origine araba, proprietar al majoritatii caselor de schimb valutar din Timisoara, a fost retras, urmand ca restrictia sa fie reevaluata daca, la o expertiza ulterioara, dispar motivele medicale care au dus la aceasta masura.

„Am renuntat sa mai urc la volan inca din noiembrie, anul trecut, imediat dupa accident. Mi-am angajat sofer. E mai confortabil si, acuma, stau si ma gandesc de ce nu am apelat la aceasta solutie mai demult. Chiar daca nu am avut vreo interdictie medicala sau de alta natura sa urc la volan, mi-am dat seama ca e mult mai simplu cu sofer personal. Dispozitia IPJ Timis a venit la trei luni de cand nu mai pusesem mana pe volan, asa ca nu a fost o problema sa ma adaptez”, ne-a declarat Ahmad Jabri Tabrizzi.

Reamintim ca, in urma accidentului din 29.11.2021, provocat ca urmare a pierderii cunostintei la volan, doua persoane au fost accidentate, iar cateva masini aflate intr-o parcare din apropierea soselei au fost avariate. (V.E.)

Leave a Reply