UniHack! Studentii si elevii pasionati de domeniul IT, asteptati la hackathonul international de la Timisoara

Liga AC (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare) organizeaza a patra editie a hackathon-ului international ce rezolva probleme civice, UniHack. Acesta va avea loc in perioada 24-27 noiembrie 2022, in Timisoara si va reuni participanti din intreaga lume.


UniHack este o competitie dedicata atat studentilor, cat si elevilor de liceu, pasionati de domeniul IT, care le ofera oportunitatea de a se dezvolta si de a invata lucruri noi in cateva zile.

Participantii vor fi grupati in echipe de maximum 5 persoane si vor avea la dispozitie 48 de ore pentru a concepe si implementa solutii software sau hardware pentru probleme civice, sub indrumarea unor mentori experimentati si a reprezentantilor companiilor partenere.

Cele mai reusite si inovatoare proiecte vor intra in cursa pentru premiile fiecarui track, oferite de catre sponsori, dar si pentru premiul cel mare, in valoare de 4000 euro, care va fi acordat de catre organizatori.

Toate cele trei editii anterioare au fost de succes. Anul acesta sunt asteptati din nou participanti dornici sa-si dovedeasca ingeniozitatea in domeniul IT, dar si abilitatea de a gasi rapid solutii la probleme de actualitate.

Inscrierile sunt deschise pana pe 06.11.2022, pe https://unihack.eu, unde se pot gasi mai multe informatii despre eveniment.

Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (Liga AC) este organizatia studenteasca ce reprezinta interesele studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare si ii sustine in viata sociala si culturala. Anual, Liga AC organizeaza proiecte demne de remarcat, precum: Liga AC LABS, UniHack, iTEC si ISWinT. (I.P.)

Leave a Reply