Securitatea cibernetica a companiilor, in discutie la CCIA Timis. Noutatile in domeniu, prezentate de managerul de campanie al fostul presedinte al SUA, Barack Obama (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita companiile timisene la workshop-ul cu tema: Protejati-va compania de un atac cibernetic si asigurati valoarea.


Evenimentul are loc in data de 01 noiembrie 2022, cu incepere de la ora 10, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Dan Shomon, actionarul Cyber ​​Level Ins, si consultantii Virgil Tiran si Petre Rainof, experti in protectia si asigurarea securitatii cibernetice, vor prezenta ultimele noutati in domeniu.

Totodata, companiile participante vor putea aplica pentru o polita de asigurare de securitate cibernetica, de proba, gratuita, oferita de compania Cyber ​​Level Ins. Mai multe detalii despre Cyber ​​Level Ins si oferta sa pentru companiile romanesti este disponibila la adresa: https://cyberlevins.com/ro/cyber-umbrella.

Informatii suplimentare si confirmarea participarii la tel. 0729 611 051, e-mail: mtomescu@cciat.ro.

Termen de inregistrare: vineri, 28 octombrie. Participarea este gratuita.

Background info

Dan Shomon este fostul manager de campanie si director politic pentru fostul presedinte al SUA, Barack Obama. Shomon este in prezent proprietarul Dan Shomon Inc. in America si, de asemenea, unul dintre proprietarii Cyber ​​Level Ins, o companie de brokeraj de asigurari care desfasoara afaceri in Romania si in toata Europa. Shomon este consultant in relatii guvernamentale care reprezinta multe companii importante din Fortune 500, inclusiv Pfizer, Motorola Solutions, Adobe si CA Technology/Broadcom. Dl. Shomon a obtinut o diploma de licenta de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C. si o diploma de master de la Universitatea din Illinois.

Virgil Tiran este, de asemenea, consultant pentru Cyber ​​Level Ins si este un antreprenor american de afaceri de mare succes. Nascut si crescut in Arad, Romania, domnul Tiran a emigrat in Statele Unite si si-a construit un imperiu de dezvoltare imobiliara de succes care, inclusiv, a supravegheat constructia a peste 3.500 de unitati de locuinte. Este fostul presedinte al Clubului de Afaceri Roman din Chicago, o banca importanta, iar in prezent este proprietarul a doua companii de sanatate de succes.

Petre Rainof este consultant pentru Cyber ​​Level Ins si functia sa este Marketing Manager responsabil de biroul companiei din Bucuresti. A obtinut o diploma de master la Universitatea din Sofia in Jurnalism si la Universitatea de Drept din Bucuresti. A detinut functia de Director de Marketing si Comunicare pentru una dintre marile companii energetice si director general pentru cea mai mare companie de stat in administrarea imobiliara din Romania. De asemenea, in calitate de fost membru al Consiliului de Administratie si director general, ajuta companiile sa isi dezvolte proiectele de afaceri in Romania. (I.P.)

Leave a Reply