Targul de Craciun din Timisoara va aduce 50 de casute in Piata Victoriei, dupa un proiect arhitectural intocmit de o asociatie din Sibiu

Reprezentantii Casei de Cultura a Municipiului Timisoara au oferit, astazi, 31 octombrie, primele detalii referitoare la Targul de Craciun, cel mai important eveniment citadin al sfarsitului de an.


Acesta se va desfasura in perioada 1 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023 si va fi inspirat de cel din Sibiu. De altfel, asociatia sibiana „Events for Tourism” este cea care va instala 50 de casute de lemn in Piata Victoriei.

Reprezentantii Casei de Cultura ofera si primele detalii despre programul artistic:

„Eveniment asteptat cu nerabdare de toata lumea, Targul de Craciun va incepe la Timisoara pe 1 Decembrie si va ramane deschis pana pe 2 ianuarie 2023.

Primul concert programat pe scena Targului va avea loc cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei si va avea ca protagonisti trupa Voltaj, Ansamblul «Timisul» si invitatii acestuia din toate zonele tarii. Programul artistic integral al Targului de Craciun urmeaza a fi anuntat in curand”.

In ceea ce priveste alte detalii, reprezentantii institutiei mai transmit: „50 de casute vor inveseli, astfel, Piata Victoriei, conform unui proiect arhitectural al asociatiei sibiene «Events for Tourism», organizator traditional al Targului de Craciun de la Sibiu.

Si, pentru ca ne dorim o varietate cat mai mare a comerciantilor prezenti in targ, platforma de inscriere este pusa la dispozitie, in acest an, tot de asociatia sibiana, care detine o baza de date de peste 1100 de comercianti. Patinoarul si caluseii nu vor lipsi din decorul de Craciun, spre bucuria copiilor. De asemenea, micile «targuri» din cartiere ii vor bucura, si in acest an, pe cei care nu gasesc timp sa treaca prin zona centrala”. (I.P.)

Leave a Reply