Cine este politista din Buzau care s-a sinucis cu pistolul din dotare. Absolventa a scolii de subofiteri de la Campina, mama a doi copii

O politista care-si desfasura activitatea la un post de politie din Buzau s-a sinucis, ieri-dimineata, folosind arma din dotare. Tragedia s-a produs, aproape, in acelasi timp, cu cazul de la Dej, unde un alt politist a decis sa-si puna capat zilelor prin impuscare.


Femeia a fost gasita fara suflare in apartamentul sau, la fata locului fiind solicitata interventia medicilor si a autoritatilor. Din pacate, din cauza ranii suferite, sansele de salvare au fost inexistente.

Potrivit primelor informatii, politista gasita moarta in casa, dupa ce s-a impuscat cu arma din dotare, este o femeie in varsta de 36 de ani, mama a doi copii. Cecilia Chirita era casatorita si absolvise Scoala de Agenti de Politie de la Campina, in anul 2009.

„Astazi (ieri, n.r.), in jurul orei 11, politistii din Buzau au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie s-a sinucis in timp ce se afla in apartamentul de domiciliu, intr-un bloc de locuinte, din municipiul Buzau.

Imediat dupa sesizare, politistii s-au deplasat la fata locului, stabilind caeste vorba de o femeie in varsta de 36 de ani, incadrata ca agent de politie la Inspectoratul de Politie Judetean Buzau, incepand cu anul 2009, absolventa a Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina.

In cauza se va intocmi dosar penal pentru clarificarea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, in acest scop urmand a se efectua necropsia”, se arataintr-un comunicat al Politiei.

In urma evenimentului nefericit, reprezentantii IPJ Buzau au confirmat decesul si au anuntat ca in acest moment exista o ancheta in curs de derulare. (V.E.)

One thought on “Cine este politista din Buzau care s-a sinucis cu pistolul din dotare. Absolventa a scolii de subofiteri de la Campina, mama a doi copii

Leave a Reply