ANAF scoate la licitatie publica obiecte confiscate din aur, argint si pietre pretioase de aproape 2 milioane de lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza, in perioada imediat urmatoare, doua licitatii publice pentru vanzarea de obiecte din metale si/sau pietre pretioase, care au un pret cumulat de pornire a licitatiilor de aproape doua milioane de lei.


Pentru licitatiile care se vor organiza in Bucuresti, la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, in data de 23.11.2022, pretul total de pornire a licitatiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint si pietre pretioase este de peste 1,5 milioane de lei.

De asemenea, astfel de actiuni de valorificare a bunurilor intrate in proprietatea privata a statului prin licitatie publica vor avea loc si in Targu Jiu sau Brasov, astfel:

  • in data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg. Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitatiei de 9.418,43 lei.

  • in data de 16.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Brasov, str. Alexandru Vlahuta, nr.59, jud. Brasov, pentru valorificarea a doua gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitatiei de 65.078,22 lei si un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitatiei de 326.647,03 lei;

Anunturile se gasesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunturi/Valorificare bunuri din proprietatea privata a statului (link aici) si cuprind toate informatiile necesare inscrierii la licitatie.

Reamintim ca ANAF, prin Directia operativa de valorificare bunuri confiscate – Directia generala de executari silite cazuri speciale, a realizat, in ultima luna, incasari semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale si/sau pietre pretioase. (ANAF – Serviciul comunicare, relatii publice si mass media)

Leave a Reply