Black Friday continua la Iulius Town Timisoara cu reduceri de pana la 70% si „Bucurii pe loc”. Bucura-te de shopping si spectacol! (P)

Magazinele din Iulius Town s-au pregatit special pentru ca tu sa ai parte de inca o sesiune de shopping, care sa-ti aduca si mai multe bucurii. Astfel, Black Friday continua cu oferte de nerefuzat si cu reduceri de pana la 70% la o gama extinsa de produse ale brandurilor de haine, accesorii si incaltaminte, beauty&care, decoratiuni, articole pentru petrecerea timpului liber si, bineinteles produse pentru copii.


Asa ca, ne vedem la Iulius Town pentru shopping  fara #comenziratate! Tot in weekend, te mai poti bucura si de Dance On, un concurs hip hop dance battle, iar cei mici vor afla povestea lui Hansel si Gretel.

Black Friday este momentul oportun pentru a face cumparturi planificate si pentru a te bucura de reduceri semnificative la produse care iti capteaza atentia inca de la prima vedere. Pregateste lista de cadouri pentru cei dragi, fa achizitii inteligente, dar nu uita sa iei ceva si pentru tine.

De fiecare data, segmentul fashion este unul dintre cele mai vanate, iar anul acesta nu face exceptie. Indiferent ca vrei sa iti reinnoiesti garderoba de iarna sau vrei sa iti schimbi complet stilul vestimentar, Black Friday este, cu siguranta, cel mai bun moment pentru a alege piese de imbracaminte in tendinte. De la perechea de jeansi cool, treningurile comode sau deux-piece-ul casual-sport si pana la accesoriile trendy, Terranova, Marc O’Polo, Calvin Klein, Intersport sunt magazine ce fac parte din categoria ,,must-visit”. La Anna Cori, Grid, Sport Vision, Benvenuti, BUZZ sau Skechers gasesti perechi de ghete sau botine reduse cu pana la 70%, pe care sa le porti din nou si din nou, sezoane la rand, pastrand in permanenta un aer actual.

Daca esti in cautarea unui look made-to-measure, trebuie sa stii ca reducerile continua la Antoni Zeeman, Bigotti, Depot 96, Irina Schrotter, Mathilde, iar Colin’s sau Koton iti aduc haine cu un design versatil, care le face usor de mixat cu articole deja existente in orice tip de tinuta.

MAC si Gerovital te tin la curent cu cele mai noi tendinte in materie de beauty si au, de asemenea, reduceri de pana la 50% la o selectie de produse. Pentru un touch luxury, vino la Kultho sau Swarovski si vei gasi reduceri de pana la 40% la piese premium.

Carturesti iti dezvaluie un truc magic pentru a patrunde in universul miraculos al cartilor: reduceri de pana la 40% pentru o gama variata de carti, reviste, jucarii interactive, figurine, produse de papetarie, DVD-uri cu muzica, film, jocuri, produse decorative, ceaiuri si alte dichisuri. Cei mici au parte de o copilarie frumoasa alaturi de Chicco, Varuna’s si Noriel care au pregatit reduceri de 20%  la jucarii Lego. insa, daca vrei sa creezi un look armonios si sa dai o tusa finala tinutelor tale, vino in zona Iulius Expo la Targul de Bijuterii.

Black Friday va avea loc si in urmatorul weekend din aceasta luna: 25 – 27 noiembrie, iar catalogul online cu oferte poate fi consultat AICI.

Totodata, daca ajungi in Iulius Town si esti student, nu uita sa iei cu tine si carnetul care atesta acest lucru, pentru ca noi sa ti-l oferim pe cel de vouchere. Asa te poti bucura de campania Student Deals @ Iulius Town.

Sambata, te asteptam in zona Intersport, in intervalul orar 16:00- 20:00, sa asisti si la evenimentul Dance On, un concurs hip hop dance battle, un concurs organizat de clubul Interact Timişoara, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru Asociatia „Copii si Zane” si care promite un spectacol memorabil pentru toti cei care vor poposi sa-i admire pe dansatori.

Iar pe data de 20 noiembrie, cei mici sunt invitati la un spectacol de teatru de papusi  desprins din lumea povestilor. intre 11.00 – 12.00, Hansel si Gretel le dau intalnire la demisol, zona Splend’or, pentru crampeie de fantezie si multa culoare. Distractia este garantata. (I.P.)

Leave a Reply