Soferita cu o alcoolemie record, retinuta de politisti pe o strada din Timisoara. Pentru a scapa de pedeapsa, femeia si-a dat un nume fals

Politistii locali din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati, joi aseara, in jurul orei 18,15, de un coleg aflat in timpul liber, care a observat ca un autoturism Volvo, de culoare gri, ce se deplasa pe Strada Ana Ipatescu dinspre Calea Sagului, a acrosat un alt autoturism marca Volkswagen, parcat regulamentar.


Politistii locali au urmarit autovehiculul in cauza, pentru ca soferul nu s-a oprit sa vada cat de grav a lovit cealalta masina si se deplasa haotic punand in pericol ceilalti participanti la trafic.

Pe Aleea Actorilor acesta a oprit, iar politistii locali au trecut la legitimarea conducatorului auto, care era o femeie. Ea a declarat verbal ca are 37 de ani, dandu-si un nume care nu era real.

Femeia emana un puternic miros de alcool, fiind incoerenta. La verificarea mai amanuntita i s-a stabilit identitatea reala, aceasta avand 35 de ani si fiind din Timisoara.

La fata locului a fost chemat si un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis, care, la verificarea cu etilotestul, a stabilit ca femeia avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat, ceea ce inseamna ca valoarea alcoolului din sange era de peste 2 mg/l, motiv pentru care a fost predata de politistii locali celor de la Biroul Rutier, pentru a fi transportata la Spitalul Judetean in vederea recoltarii de probe biologice si continuarea cercetarilor. (I.P.)

Leave a Reply